

## **Agenda**

# **British Transport Police Authority Performance and Delivery Committee**

Q4 meeting: 16 May, 9.30am-12.30pm

at The Forum, 74-80 Camden Street, NW1 0EG

The Forum 5th Floor North 74-80 Camden Street London NW1 0EG

T: 020 7383 0259 F: 020 7383 2655 E: general.enquiries @btpa.police.uk

www.btpa.police.uk

#### **Agenda**

**1. Introductions** (5 mins, 9.30-9.35am)

Introductions and apologies led by Committee Chair

**2. Minutes** (5 mins. 9.35-9.40am)

Draft minutes for approval

**3. Matters Arising** (10 mins, 9.40-9.50am)

Update on actions led by Committee Chair

**3.1 ISP Post-implementation Review** (10 mins, 9.50-10am)

Report from BTP

### **Standing Items**

- **4. Strategy update** (40 mins 10.00-10.40am)
  - 4.1. Delivery Plan
  - 4.2. Efficiencies
- **5. 2018-19 Year-end Performance Update** (1hr 40 mins, 10.40am-12.20pm)
  - 5.1. Policing Plan performance (40 mins)

5.1a. How has BTP performed against the National and Local Policing Plan Commitments? What have been the key areas of success and what were the main challenges, and how are these challenges being addressed?

5.2. People and Culture (30 mins)

5.2a. At year-end, are the correct number of employees, with the appropriate skillsets, based in the right locations?

5.3. Budget / MTFP (30 mins)

5.3a. At year-end, how does the Force outturn compare with the 2018-19 budget and MTFP, and has expenditure been in the planned areas?

Performance dashboards/presentation from BTP

**6. Financial Reconciliations** (5 mins 12.20-12.25pm)

Report by BTP and BTPA Executive for Endorsement

#### **Other Business**

- **7. Any other business** (5 mins, 12.25-1230pm)
  - 7.1. Any risks to be communicated to the Audit and Risk Assurance Committee

Other business and risks to be raised by Committee Members